Forum Despre articol: Driblinguri pe piața francizelor 193

MIHAI 21.11.2012 *.193.230.193.34

Pentru ca sunt un inrait microbist si stelist pe deasupra imi permit sa-l dojenesc pe Adi Mutu pentru ca deschide ceva in locul de bastina al sotiei uitand de meleagurile natale .Toata admiratia pentru Oli care l-a luat cu el si pe cel mai iubit stelist Radoi iar anul acesta si la anul sigur ii vom vedea mult mai des pentru ca echipa lor de suflet are meciuri de jucat si cine stie in primavara europeana mai deschid si o franciza...Apropo frumoasa imagine,nemaipomenita,

SURDU 21.11.2012 *.5-13-97-20.residential.rdsnet.ro

Avem si noi cetati medievale Sghisoara este mult mai stralucitare decat ceea ce va gasi Mutu in Republica Dominicana si tot o romancuta i-a facut un urmas care ii va purta numele dar gusturile nu se discuta

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.