Pe forum despre articolul: Cum să comunici cu presa

21.11.2012
MATEI
*.residential.rdsnet.ro

Foarte,foarte importante indicatiile multumiri si ceea ce apreciez pe \"Franchising.info.ro\" sunt titlurile nemaipomenit de inspirate si nu poti sa treci peste ele pana nu si vezi despre ce este vorba

23.11.2012
NIK
*.230.193.34

Presa te ridica,presa te coboara...daca nu reusesti o buna comunicare mai ales din start esti terminat Multam frumos pentru sfaturi si le vom urma fiti siguri

 

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank