Forum Despre articol: S-a deschis Subway Cocor 193

VASILE 23.11.2012 *.5-13-97-20.residential.rdsnet.ro

S-A REORIENTAT BINE DOMNUL DEGERATU PENTRU CA DOAR NU O SA ACHITI FACTURILE FLAMAND.DUPA CE MANANCI TE GANDESTI LA TRANZATII BANCARE SI CUM INCREDEREA IN BANCI NU PREA ESTE SAU LIPSESTE CU DESVARSIRE NE INTOARCE TOT LA MANCARE SI CUM SI EU CARE NU PREA AM UMBLAT PRIN BUCURESTI (NEMURILE MELE M-AU INVITAT NUMAI LA NUNTI SI INMORMANTARI) STIU UNDE ESTE COCOR SIGUR IL VOI VIZITA SI NEAPARAT IMI VOI SPUNE PAREREA

MARTA 24.11.2012 *.5-13-89-38.residential.rdsnet.ro

Stie fostul bancher ca romanul nu mai pune banii la banca,ii tine la saltea ca  sa poata manca cat vrea si unde vrea si cu cine vrea si ii foloseste cand vrea fara sa plateasca comision doar lasa 10% celui care il serveste 

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.