Forum Despre articol: Real pleacă din România 193

ILARION 27.11.2012 *.193.230.193.34

Sunt pentru hipermarketurile nemtesti pentru ca produsele lor sunt de calitate si nu ranunta ei la intimplare .Si-au facut calculele si au ajuns la concluzia ca la noi sunt prea multe hipermarketuri si se vede treba ca nu de astea ducem lipsa . Productia ne lipseste nu comertul...si daca s-ar urmari producerea bunurilor ne-am intoarce \"acasa\"dar cine i-ar mai face menajul europenilor \"harnici\"

PATRIOTUL 30.11.2012 *.5-13-83-179.residential.rdsnet.ro

O sa se intoarca si cei care au plecat si vor face lucruri minunate in Romania.Avem multe minti luminate care au si inimi care le e dor de noi cei simpli care am ramas si ii asteptam pe aiNOSTRI

EVA 11.12.2012 *.193.230.193.34

Daca nu ai un neamt sa-l cumperi...or fi fost ei\' hitleristi\" cum ne-au invatat comunistii dar sunt harnici,corecti,civilizati...si pentru romani ei au fost adevaratii aliati nu ciuma comunista

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.