Pe forum despre articolul: Ce cadou le-a făcut Subway românilor de ziua lor

04.12.2012
ANDRADA
*.230.193.34

Mancare si iarasi mancare desi se discuta foarte mult despre siluieta ideala.Subway are in meniu si fasole cu ciolan asortata cu gogonele murate...

04.12.2012
SEBY
*.residential.rdsnet.ro

Nu este sarbatoare fara bucate si normal cadou fara scop si daca este de ziua lor , a romanilor nu poate fi un prilej mai nimerit.Tare,foarte tare tine-o tot asa...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank