Pe forum despre articolul: Viaţa ca o petrecere

06.12.2012
Costy
*.230.193.34

In materie de petreceri strainii au ce invata de la noi si daca vor sa diversifice serviciile nu ducem lipsa nici de idei in orice domeniu si cu orice prilej.Mai au multe de invatat in aceasta directie...

06.12.2012
MOS NICOLAE
*.residential.rdsnet.ro

Cui nu-i plac petrecerile?Si daca mai sunt organizate si de specialisti este super!Ei stiu de Mos Nicolae?La voi a venit?Ghetele le-ati lustruit suficient ca sa atraga dulciurile?

07.12.2012
CIPRIAN
*.residential.rdsnet.ro

Nu degeaba se spune sa traiesti fiecare clipa ca si cum ar fi ultima numai ca totusi munca l-a creat pe omul iar eu adaug si... banii,banii

24.07.2013
MARIAN
*.230.193.34

Si noi locuri de munca intr-un loc unda \"CREATIA\' ar fi la ea acasa...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank