Pe forum despre articolul: Pas cu pas spre vestul Capitalei

10.12.2012
STEFAN
*.residential.rdsnet.ro

Daca se practica reduceri dar sa fie pe bune (mai stim si noi cum modifica preturile vechi in sensul ca le umfla) vor avea succes.Leornado - am inteles ca fac parte din concurenta - practica reduceri substantiale : la doua perechi cumparate se adauga o pereche gratuita \"

11.12.2012
Steluta
*.230.193.34

Daca articolele sunt si de calitate pe langa diversificare se vor mentine si vor avea viata lunga Mi se pare un semn de respect pentru cumparator daca sunt de buna calitate si daca se aplica intr-adevar reducerile

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank