Pe forum despre articolul: Who Rocks the Franchise?

11.12.2012
CAMY
*.230.193.34

Felicitari! Hard Rock Cafe Bucuresti!Se poate si in Bucuresti si inteleg ca este in aceeasi retea cu Hard Rock Cafe Detroit.Ii asteptam si in provincie unde talentele de orice fel sunt cu o clasa mai sus decat in capitala. Ma roade invidia pe ceo din Bucuresti

11.12.2012
RYTA
*.residential.rdsnet.ro

Daca la 4 ani de la deschidere a fost premiat intr-un lant infiintat in urma cu 40 ani este ceva... sa le ia toate premiile sa invete de la cedi mai noi...si s- o tina tot asa

31.12.2012
URATORUL
*.230.193.34

Tin un concert si in Piata Constitutiei?

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank