Pe forum despre articolul: Franciza Premio se extinde la nivel internațional

18.12.2012
CARCOTASUL
*.230.193.34

Au mare noroc cu schimbatul cauciucurilor iarna/vara si ii mai ajuta si politia romana...si odata ce ai masina nu mai poti renunta la ea...sanatate sa fie ca belele curg

19.12.2012
MIREL
*.residential.rdsnet.ro

Musai se adauga si gropile din asfalt,inalta calificare a mecanicilor auto care nu benevoiesc nici rotile sa ti le stranga ca lumea si vrei nu vrei ajungi ingeras...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank