Pe forum despre articolul: O franciză spiralată

18.12.2012
Fanica
*.230.193.34

O forma placuta (spirala) la care se adauga -cred - si un gust placut si succesul este asigurat.Nu poti iesi cu copilul la plimbare fara sa-i cumperi ceva dar musai sa fie bun ca altfel nu mai repeti figura...

19.12.2012
IONICA
*.residential.rdsnet.ro

Nu stie la ce a renuntat prietenul englez.La batranete nu va avea ce sa le spuna nepotilor...ce le strica si lor o intamplare poate mai multe din tara lui Dracula?

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank