Forum Despre articol: Fabryo a deschis un nou magazin în franciză 193

Login 24.05.2012 *.193.230.193.34

Desi criza in Romania s a construit mai mult ca niciodata materialele de constructii sunt cautate in continuare si va spun din peopria-mi expierenta intai consulti preturile si pe urma le cauti.In reteaua de magazine de produse alimentare cele naturale pentru ca si romanii au invatat ceva din economia de piata mananci sanatos daca nu vrei sa ajungi la medic alt sistem deficitar in Romania

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.