Forum Despre articol: Flori din mediul virtual 193

Login 14.08.2012 *.193.230.193.34

Niciodata nu poti asocia cuvintele flori cu urât nu se poate pentru ca nu este floare urâta...te gândeşti automat la frumos si pentru ca sa predomine frumosul musai sa fie flori...bucurati vâ de frumos bucurati vâ de flori...

Login 31.08.2012 *.5-13-85-117.residential.rdsnet.ro

Ar fi bine sa se deschida si in bacau,cat mai multe flori si aranjamente florale pentru fiecare oras din tara..:)))

RARES 21.11.2012 *.5-13-97-20.residential.rdsnet.ro

Acum cand pomii au ramas fara frunze,florile au fost uscate de bruma florile din imagine imi amintesc de anotimpul cand ne incantau privirile cu frumusetea lor

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.