Pe forum despre articolul: Cum găseşti numele potrivit pentru afacerea ta

08.01.2013
Login
*.residential.rdsnet.ro

nici ieu nu stiu

08.01.2013
IULIAN
*.230.193.34

Un articol foarte bine documentat si util.Doar o parte din indicatiile date sa fie respectate si cred ca succesul ar fi garantat.Majoritatea se opresc in alegerea denumirii la numele de familie si este norocos pentru Dedeman a fost.

10.01.2013
NIELUL
*.230.193.34

Lipsit de imaginatie este si autorul primului comentariu,cred ca este incepator .La urmatorul va fi mult mai inspirat,succes!

12.03.2013
Login
*.180.209.165

Cateva sugestii bune pt. a-ti gasi numele potrivit pt afacerea ta am gasit aici http://cumfacsa.ro/finante-business/afacerea-ta/alege-un-nume-pentru-afacerea-ta

12.03.2013
Cocos
*.residential.rdsnet.ro

Bine de stiut ...un articol care a venit la momentul potrivit pentru mine,exact ce aveam nevoie.Am gasit si numele adecvat afacerii,ghidata fiind de acest articol.Multumesc!

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank