Pe forum despre articolul: McDonald’s este rebotezat

09.01.2013
MIA
*.230.193.34

In fanilia noastra prescurtarea MC inseamna cu totul altceva si este o prescurtarea intima si nu pot sa spun cam ce ar insemna. Este dragut daca se foloseste in capitala trebuie sa recunoastem fara falsa modestie-avem clasa-

09.01.2013
MC
*.residential.rdsnet.ro

Stim si noi ce inseamna MC. Acum la inceput de an MC pentru toti bucurestenii fara sa fie rebotezat

10.01.2013
DONA
*.230.193.34

Ii omoara caldura pe australieni,au 37 grade noaptea.Pe o suprafata betonata se prajea oul in modul cel mai bio,cred ca si puii ies mai usor la lumina

10.01.2013
ANA
*.residential.rdsnet.ro

O sa tinem minte ziua de 26 care pana in 1989 o serbam toti romanii de la mic la mare, bine ca este ziua Australiei.

11.01.2013
ADELA
*.230.193.34

Este destul de cunoscut Mc Donald\"s pentru o schimbare a numelui de durata,nu risca ei nici macar pentru un MC

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank