Pe forum despre articolul: Ce poți face cu hainele care nu-ți mai plac?

09.01.2013
MARA
*.230.193.34

O initiativa demna de toata lauda care imi amenteste de cei 3 R de pe timpul lui Ceasca:refolosire ,reconditionare,reciclare...

09.01.2013
MARGHERITA
*.residential.rdsnet.ro

Mai poti sa mergi cu ele la targul de vechituri dar pierzi mult timp pana sa le vinzi.Odata mi s-a facut mila de o piranda de care nu mai scapam si nu dupa mult timp m-am impiedecat de o parte din ele( care nu au fost pe placul ei )la usa.

10.01.2013
PETRICA
*.230.193.34

Asteptam ,dar ar trebui sa -si faca o publicitate largita sa dea acolo ceva de pomana ca la noi in Romanica asta se poarta si asa mergi  sigur la succes

11.01.2013
MARINA
*.230.193.34

Bunicele noastre taiau hainele in fisii subtiri si apoi faceau la razboi niste pleduri de toata frumusetea.Pe vremuri nu erau televizoare,calculatoare si  noptile lungi de iarna treceau mai mult in sezatori unde se canta dar mainile lucrau

08.01.2014
MATEI
*.230.193.34

Atrecut un an de la publicarea acestui articol...roata timpului se invarte incredibil

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank