Forum Despre articol: Industria francizei- creșteri peste medie în 2013 193

ADRAINA 14.01.2013 *.5-13-86-0.residential.rdsnet.ro

Americanii au scapat se pare de criza.La noi mai trec inca cativa ani...tot in urma

MILICA 15.01.2013 *.193.230.193.34

Am vrea sa vedem si la noi niste grafice progresive.dar la noi cred ca toate ar fi cu susul in jos.pe minus.Sa speram intr-un miracol si vor aparea si la noi cifrele in ordine crescatoare

RARES 16.01.2013 *.193.230.193.34

Cresteri minuscule sunt amintite si la noi dar pe ansamblu nu are loc nicio schimbare,asteptam americanii cum i-am asteptat ca prostii si dupa razboi

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.