Forum Despre articol: Aroma succesului 125

IULIAN 14.01.2013 *.5-13-86-0.residential.rdsnet.ro

Ne cunosc foarte bine spaniolii,mai ales pe capsunari.Nu au muncit pentru ei atat de multi lucratori de cand stapaneau coloniile.

MATILDA 15.01.2013 *.193.230.193.34

Prima aroma utilizata cred ca a fost cea de capsuni.Minunat ar fi daca ar utiliza aromele naturale si nu ar mai folosi eurile si in aerul respirabil atunci chiar ca ar pune capac.Sa treaca mai repede la montarea lor sa alunge gripa care vine de peste ocean  sa nu mai fie nevoie de vaccinuri si aste din import

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.