Forum Despre articol: Cât timp (și nervi) economisești dacă plătești întreținerea online? 193

MARIA 28.01.2013 *.5-13-84-49.residential.rdsnet.ro

Si sanatatea este cel mai pretios dar pe care ni-l da bunul D-zeu si suntem datori sa-l pastram,cum? platim cu cardul fara teama ca dispare casierul cu banii lasand asociatia cu datorii...fara stresul statului la rand ,urmarind un program care nu se respecta ...fara alte atentii ...

MIA 29.01.2013 *.193.230.193.34

Castigam timp care este nepretuit si mi se pare un motiv destul de intemeiat sa platim  online si nu este lipsit de importanta locul de unde platim-de langa cei dragi nou

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.