Pe forum despre articolul: Food-shopping pentru toate gusturile

31.01.2013
MIA
*.230.193.34

O varietate care nu poate fi decat pentru toate gusturile.Dupa ce am parcurs articolul mi-am dorit neaparat excursia exotica...apropo este pentru o persoana sau doua?

06.02.2013
CIPRIAN
*.residential.rdsnet.ro

Nimeni nu poate spune despre romani ca duc lipsa de supermarketuri si nu cred ca este rau.Sunt printe lucrurile putine pe care la avem si sa dea Domnul sa fie cat mai multe si sa ajungem sa consumam cu masura asfel de delicatesuri 

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank