Forum Despre articol: Top 100 francize 193

Maia 01.02.2013 *.193.230.193.34

Pacat este ca tot ce ajunge in Romania se crizeaza si nu cunoaste o ascesiune ca in locul de bastina.Parca ar fi un blestem la noi in tarisoara noastra nu merge nimic.Ne lipseste productia cu desavarsire

IULIA 01.02.2013 *.5-13-84-49.residential.rdsnet.ro

Bunicii nostri au asteptat mult si bine sa vina americanii sa ne scape de ciuma rosie.Se pare ca trebuie sa mergem noi peste ocean sa invatam cum sa facem sa ne fie si noua bine sa cunoastem pretul succesului...

MIA 08.01.2014 *.193.230.193.34

Primele doua francize se mentin si in 2013

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.