Forum Despre articol: Dă-i unei fete pantofii potriviți... 70

GABY 14.02.2013 *.193.230.193.34

Un producator roman cunoscut in orasul luminilor ...poate ne facem cunoscuti si altfel decat prin intermediul romilor.Marilyn Monroe prin venele careia curgea si un pic de sange romanesc a fost cunoscuta prin celebra scena a rochiei luata de curent care dezveleau niste picioare superbe, cine se mai uita la pantofi ?

MARINA 15.02.2013 *.5-13-86-223.residential.rdsnet.ro

Sunt sigura ca vor fi cele mai cautate produse.pentru ca nu ducem lipsa de idei .Ne-am achizitionat marfa straina din curiozitate si de multe ori am fost dezamagiti.Am inceput din ce in ce mai des sa cautam articole romanesti.Felicitari 1

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.