Pe forum despre articolul: Bam boo vrea să-și dubleze numărul de magazine

23.08.2012
Iulia
*.residential.rdsnet.ro

Extinderea magazinelor Bam boo e o idee rentabila intrucat intotdeauna cautam diversitate si noutate cand vine vorba de cadouri si decoratiuni interioare.

10.09.2013
DIANA
*.residential.rdsnet.ro

cadourile pe care le gasesti la bam boo par utile...

13.09.2013
gica
*.residential.rdsnet.ro

sa-si dubleze numarul atunci..daca le merge bine

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank