Forum: Diferența dintre serviciile medicale din România și cele internaționale 193

MIA 15.02.2013 *.193.230.193.34

Daca am fi platiti mai bine sigur nu este un capat de tara 100 euro pe luna. Majoritatea sunt angajati cu salariul minim pe economie si aceasta ar insemna peste jumatate sa-l dai pt sanatate.Este mult cand esti sanatos dar in cazul cand te paste o boala ,fereasca sfantul de ceva incurabil nu este mult .In Romania cel mai bine este sa dispari cat mai repede..

SPERANTA 15.02.2013 *.5-13-86-223.residential.rdsnet.ro

Din pacate se aud tot mai putine vorbe de bine despre sistemul de sanatate din Romania.Mi se pare un vis urat sa vezi cozi interminabile de oameni suferinzi fara ca cei care au jurat sa le pese sa fie sensibilizati.Inainte de toate ar trebui ca cei care doresc sa fie cadre sanitare sa le fie textata omenia.Nicaieri nu te duci l  a munca sa te culci,   sa mai fii si platit pentru asta iar undeva o familie sa piarda pe cineva drag pentru ca nu are cine sa-l salveze 

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.