Forum Despre articol: Târg de business&franchising 193

MARA 18.02.2013 *.193.230.193.34

Mi-au atras atentia unul dintre partenerii targului Centrul nutritional Naturhouse si locul Praga.(una dintre cele mai frumoase capitale europene). Problema cu greutatea inseamna o reala problema de sanatate si nu doar de estetica este una din devizele Centrului nutritional Naturhouse.

Rares 18.02.2013 *.5-13-86-223.residential.rdsnet.ro

Un schimb pretios de informatii,idei  care va fi asteptat in fiecare an cu interes si nu numai la Praga.Se spune ca la noi in Romania lipseste clasa de mijloc care estompeza diferenta dintre cei mai... 

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.