Forum Despre articol: Franciza de 1000 de unităţi 91

MEDEEA 19.02.2013 *.193.230.193.34

Programul\" La doi pasi\"a dat roade datorita avantajelor demne de luat in calcul;distanta mica de locul unde este amplasat, faptul ca nu depinzi de nimeni pentru transport, poti sa mergi si intr-o tinuta \"de casa\"etc

RARES 20.02.2013 *.5-13-86-223.residential.rdsnet.ro

Daca ar creste si veniturle noastre cum cresc numarul magazinelor ce trai ar fi pe meleagurile mioritice...si totusi a fost oare o criza sau ni se spune asta asa de des ca am ajuns sa credem ca asa a fost si este..

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.