Pe forum despre articolul: McDonald’s se extinde pe o piaţă nouă

25.02.2013
MIA
*.230.193.34

Interesanta zona care cuprinde 3/4 din suprafata Rusiei dar nu prea populata.In orase sigur vor avea succes mai ales la inceput si se vor profila pe bauturi fiebinti in perioada temperaturilor cu zeci de grade minus

26.02.2013
RARES
*.residential.rdsnet.ro

Siberia mi se pare ca inseamna tinut linistit dar numai la liniste nu te gandesti cand ti se pomeneste de ea.McDonald:s in Siberia o piata noua si mai bine mai tarziu decat niciodata

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank