Forum Despre articol: Profi vrea locul doi 125

LARISA 15.03.2013 *.193.230.193.34

Profi are toate sansele sa candideze la locul doi,desi nu - i va fi usor.In ultimul timp Lidl se bucura de succes in randul consumatorilor cel putin in zona unde ma invart...

PETRE 17.03.2013 *.5-13-83-237.residential.rdsnet.ro

1000 locuri de munca ,asta conteaza in primul rand ,scaderea cu 1000 numarul somerilor care atinge sute de mii...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.