Pe forum despre articolul: Abilități de lidership din copilărie

18.03.2013
ANA
*.230.193.34

Asfel de oameni nu imbatranesc niciodata si sunt fericiti cei care ii au in preajma...

27.05.2013
MARIA
*.residential.rdsnet.ro

MI AR PLACEA SI MIE SA-L INTALNESC!!!!

07.06.2013
maria diana
*.residential.rdsnet.ro

Abilitatea de a comunica,de a colabora se dezvolta din primii ani de viata!!felicitari ideilor d-nului Laurentiu

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank