Pe forum despre articolul: Produse românești în toate supermarketurile

31.08.2012
Iulia
*.residential.rdsnet.ro

Un spatiu dedicat produselor romanesti...ar fi minunat,produsele autentice romanesti au mare cautare,eu personal ma incred in calitatea si puritatea lor.Gustul romanesc e unic!!

31.08.2012
Vasy
*.230.193.34

Mi se lungea gatul uitandu-ma si dupa un produs romanesc in supermarketuri chiar nu mai producem nimic in tara asta si va pot da cateva exemple;mierea de albine de salcam ,tei ,rapita,flori de camp,conserve facute in gospodariile taranesti,produse de cofetarie ,legume crescute in sere a caror gust nici nu  se compara cu cele turcesti sau grecesti,aveam odata flori la Codlea nemaipomenite acum le aducem tocmai din Olanda Sa si duca la indeplinire domnul ministru promosiunile sa se insufleteasca satele imbatranite.

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank