Forum Despre articol: Metro scade în România, dar crește în Turcia 125

MIA 21.03.2013 *.193.230.193.34

O fi criza un factor care sa duca la scaderea vanzarilor dar un loc aparte ocupa si zvonurile anti fructe si legume stropite cu insecticitde,lapte tratat sau odata cu apropierea Sarbatorilor Pascale carne de miel \"nebun\"...

DARIUS 24.03.2013 *.5-13-84-65.residential.rdsnet.ro

Au scazut si veniturile populatiei si pana nu se va face simtita prezenta investitiilor nu vor mai fi alte cresteri.Vor creste numarul somerilor,sinucigasilor,avorturilor,infractoriloretc

gabryelo1 11.04.2013 *.5-13-94-145.residential.rdsnet.ro

Buna \"mutarea\" celor de la Metro cu noul format \"La doi pasi\"! Trebuiau sa scoata ceva daca vor sa-si mentina in continoare vanzarile!

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.