Pe forum despre articolul: Starbucks s-a împrietenit cu New York Times

25.03.2013
CRISTIANA
*.230.193.34

Sa mentina o perioada mai lunga numarul de 15 articole pe zi sa devina o dependenta caci altfel ADIO cea mai pupulara publicatie din Statele Unite ale Americii...

25.03.2013
MIHAELA
*.residential.rdsnet.ro

A fost cea mai populara publicatie din Statele Unite atat timp cat a avut un numar mare de articole gratuit si sigur majoritatea utilizatorilor au fost scotieni

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank