Pe forum despre articolul: Cum a crescut o franciză de fashion într-un an

05.04.2013
MIA
*.230.193.34

Pacat ca nu sunt mai aproape de Craiova,desi nu ma incadrez in categoria de varsta,dar cine nu vrea sa fie mai tanar,sa arate mai tanar...

05.04.2013
ION SENIOR
*.230.193.34

Un articol pe masura autorului,frumos ,interesant...

05.04.2013
MAMAIA
*.residential.rdsnet.ro

Sa inteleg ca in Marea Britanie sunt femei numai pana in 35 ani.ce se intampla cu mame,bune si restul?

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank