Forum Despre articol: Norocul va fi împărțit la Subway 115

BOBY 10.04.2013 *.5-13-87-107.residential.rdsnet.ro

Optez cu 1 sub si racoritoarea, cu cafeaua in asteptare nu se aplica la noi unde parca ar fi un blestem totul este impotriva individului.Ar trebui la soala sa se introduca o disciplina ARTA SMECHERIEI

MARA 11.04.2013 *.193.230.193.34

Pentru faptul ca este tara cu nr 100 nu ar trebui sa i se acorde niste facilitati?Sau vrabia malai viseaza...

gabryelo1 11.04.2013 *.5-13-94-145.residential.rdsnet.ro

....Totul suna frumos....dar nu si in Romania...din pacate! 

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.