Pe forum despre articolul: Norocul va fi împărțit la Subway

10.04.2013
BOBY
*.residential.rdsnet.ro

Optez cu 1 sub si racoritoarea, cu cafeaua in asteptare nu se aplica la noi unde parca ar fi un blestem totul este impotriva individului.Ar trebui la soala sa se introduca o disciplina ARTA SMECHERIEI

11.04.2013
MARA
*.230.193.34

Pentru faptul ca este tara cu nr 100 nu ar trebui sa i se acorde niste facilitati?Sau vrabia malai viseaza...

11.04.2013
gabryelo1
*.residential.rdsnet.ro

....Totul suna frumos....dar nu si in Romania...din pacate! 

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank