Forum Despre articol: Afacerile cu trufe se dezvoltă prin franciză 197

Este binevenita ideea replantarii padurilor dupa ce s-au defrisat suprafete intinse.Romanul este frate cu codrul ,aurul verde ....etc de ce sa nu avem grija de aceste bogatii ? 25.05.2012 *.193.230.193.34

Mesaj

Login 11.06.2012 *.86.126.83.240

Documentare Ordinare Despre trufe

Despre trufe s-a scris si inca se mai scrie istorie. In ultima vreme, mai toate site-urile de stiri de senzatie abordeaza subiectul trufe. Unii nu au vazut in viata lor o trufa, insa nu au ezitari in a emite pareri ultrasofisticate. Academia De trufe este locul unde poti gasi informatii care tin de miscarea din jurul trufelor. Venim cu documentare ordinare despre trufe, nu ezitam sa spunem ca trufarii romani, nu toti, sunt necivilizati si rai si nici nu ne speriem de unii care ameninta, huiduiesc si se cred niscaiva profesionisti in ale trufelor. Abordam subiectele si evenimentele despre trufe la modul sarcastic, asta nu inseamna ca vrem sa jicnim pe cineva, suntem doar obiectivi, nu tinem partea la nimeni. Membrii Academiei De Trufe pot spune raspicat ce au pe suflet, nu acceptam insa comentarii si pareri rasiste, jicnitoare, care aduc leziuni demnitatii unei persoane sau unei entitati anume. Suntem deschisi la colaborari si nu facem rabat de la calitatea a ceea ce vrem sa spunem.

Pentru a intra direct in Academia De Trufe, te invitam sa accesezi linkul oficial: Academia De Trufe - Documentare Ordinare Despre Trufe

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.