Forum Despre articol: O franciză bine ”programată” 24

MIA 15.04.2013 *.193.230.193.34

Pentru viitor ar trebui sa investeasca si statul. In regiunile defavorizate unde s-au construit trei terenuri de fotbal...sa nu se inteleaga ca nu-mi place sportul...Jos palaria celor care investesc pentru viitor

MARIA 27.05.2013 *.5-13-91-96.residential.rdsnet.ro

SA-I APRECIEM PE CEI CARE INVESTESC PT VIITOR!!

gica 31.05.2013 *.5-13-92-144.residential.rdsnet.ro

programele interactive cu siguranta sunt atractive pt copii si educative!!

monica 07.06.2013 *.5-13-101-146.residential.rdsnet.ro

felicitari pt artico!!!sa investim in viitorul copiilor mi se pare minunat!!!

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.