Pe forum despre articolul: O franciză bine ”programată”

15.04.2013
MIA
*.230.193.34

Pentru viitor ar trebui sa investeasca si statul. In regiunile defavorizate unde s-au construit trei terenuri de fotbal...sa nu se inteleaga ca nu-mi place sportul...Jos palaria celor care investesc pentru viitor

27.05.2013
MARIA
*.residential.rdsnet.ro

SA-I APRECIEM PE CEI CARE INVESTESC PT VIITOR!!

31.05.2013
gica
*.residential.rdsnet.ro

programele interactive cu siguranta sunt atractive pt copii si educative!!

 

07.06.2013
monica
*.residential.rdsnet.ro

felicitari pt artico!!!sa investim in viitorul copiilor mi se pare minunat!!!

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank