Forum Despre articol: Primul retailer care vinde produse online 125

IULIAN 29.04.2013 *.5-13-87-107.residential.rdsnet.ro

Oferta sa respecte comanda cumparatorului cu sfintenie.Nimic nu este mai neplacut cand primesti alte produse sau fereasca Sfantul sa fie alterate pentru ca nu mai reinoiesti comanda

RARES 15.05.2013 *.5-13-87-107.residential.rdsnet.ro

Timpul este foarte scump dupa sanatate desigur.Viitorul vanzarilor online este asigurat mai ales pana si Cruduta ne indeamna sa facem cumparaturi-nu spun la ce-ce ziceti baieti?

IOANA 18.07.2013 *.193.230.193.34

Este o activitate de viitor si agreata in secolul vitezei plus seriozitate,promtitudine...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.