Pe forum despre articolul: Un café? Due!

09.05.2013
July
*.residential.rdsnet.ro

Interesant concept...ar fi un gest dragut,aduci un zambet pe buze urmatorului client si cred ca lumea ar deveni mai sociabila si prietenoasa!

12.05.2013
INGRID
*.residential.rdsnet.ro

Din precautie nu cred ca as bea o astfel de cafea...De unde stiu ca in cafea nu a adaugat etnobotanica sau altceva ce tine de igiena ...categoric NU

13.05.2013
Redactor Franchising.info.ro
*.b.astral.ro

Draga Ingrid,

Tocmai ne-ai exemplificat un motiv pentru care acest concept nu ar avea succes in Romania. :)

15.05.2013
INGRID
*.residential.rdsnet.ro

Sa stiti ca nu sunt singura care gandeste astefel.Multumesc,ma simt onorata ca m-ati bagat inseama.

19.07.2013
Bianca
*.233.85.46

Starbucks-cea mai buna cafea! 

19.07.2013
RARES
*.230.193.34

APROB POZITIV, B I A N C A !

31.07.2013
IULIAN
*.230.193.34

July te invit la o cafea...

01.08.2013
DIANA
*.residential.rdsnet.ro

cred ca as accepta gestul frumos din partea cuiva care arata bine si care zambeste frumos!!!!

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank