Pe forum despre articolul: Volatilitatea, caracteristica principală a pieţei de franciză

12.05.2013
SOFIA
*.residential.rdsnet.ro

la dobanzile,comisioanele ,asigurarile pe care trbuie sa le achiti la banci plus documentatia stufoasa sunt cateva din problemele care iti taie cheful de orice ai face dar nici nu ne descurcam fara ele...Mult succes targului si neaparat il voi vizita

15.05.2013
VICTOR
*.residential.rdsnet.ro

Afirm cu convingere IFBE este o reusita.Cuvintele sunt sarace pentru caracterizarea participantilor ,adevarati profesionisti de care avem nevoie in toate domeniile de activitate

23.07.2013
CATINCA
*.230.193.34

Mai multa publicitate pietei de franciza ar fi de mare ajutor

23.07.2013
DIANA
*.residential.rdsnet.ro

Publicitate mai multa si sunt convinsa ca se va extinde si cunoaste piata francizei...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank