Pe forum despre articolul: Cât de sigură e parola ta?

17.05.2013
Login
*.166.136.246

Un articol foarte interesant! Felocitari!

18.05.2013
maria
*.residential.rdsnet.ro

Atata dreptate ai cu alegerea parolei...dar cati respecta sfaturile?voi incerca sa-ti urmez sfaturile!multumesc.

22.05.2013
mary
*.84.181.89

Nu am avut probleme legate de parola,sunt sigura insa,ca se poate afla usor! E mai greu pentru cei care au secrete.......

24.06.2013
IULIAN
*.residential.rdsnet.ro

La simboluri nu m=am gandit...sigur le voi folosi ...

04.07.2013
FLORY
*.230.193.34

In domeniul medicinei se aplica...\"este mai usor sa previi decat sa vindeci..\"mi se pare potrivita si in acest domeniu...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank