Forum Despre articol: Profi merge lângă Lidl 91

Irina 20.05.2013 *.5-13-87-107.residential.rdsnet.ro

Inspirat slogan care este actual intre vecini.Mi-am amintit ca in urma cu ceva vreme am intrat intr-un magazin nemtesc si m-a uimit amabilitatea cu care am fost intampinata si desi nu voiam ceva anume (asteptam un colaborator care ma anuntase ca intarzie) .Am cumparat fiind flatata de felul cum am fost tratata.

maria 27.05.2013 *.5-13-91-96.residential.rdsnet.ro

calitate germana la preturi mici!!!!felicitari LIDL..

Login 30.05.2013 *.5-13-86-178.residential.rdsnet.ro

Vecine,bine ti-a fost pana acum ...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.