Pe forum despre articolul: Franciza, cel mai bun model de business din lume

20.05.2013
SARA
*.residential.rdsnet.ro

Foarte simpatic d-l Alexandre Duque Lourenco si se numara printre cei care ne apreciaza sistemul de invatamant.Emana optimism de fapt asta este si meritul Elenei.Maine este sarbatoare Sf Imparati Constantin si Elena,LA MULTI ANI !

22.05.2013
MIA
*.residential.rdsnet.ro

Alexandru Duque Lourenco este printe cei care ii apreciaza pe romani .Sa dea Domnul sa fie cati mai multi ca el si sper sa nu fie dezamagiti 

27.05.2013
maria diana
*.residential.rdsnet.ro

Are dreptate d-nul Coque in privinta romanilor!!mai ales fetelor...

08.10.2013
MIA
*.230.193.34

Recitesc uu multa placere interviul cu simpaticul portughez si imi face placere pentru ca ne cunoaste.Cine se aseamana se aduna...

09.10.2013
DIANA
*.residential.rdsnet.ro

bravo d-nului DOUQUE ca..macar el mai are incredere si speranta in romanii...

 

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank