Pe forum despre articolul: Franciza reduce rata de eșec a start-up-urilor

22.05.2013
Mia
*.residential.rdsnet.ro

Avem nevoeacerie de o certitudine cand pornim o afacere si daca frnaciza ne ofera modelul este bine pentru inceput.Pregatirea tinerilor din timpul facultatii pentru munca intr-un domeniu este un inceput promitator

31.05.2013
DIANA
*.residential.rdsnet.ro

Daca asa se reduce rata somajului e foarte bine!!!

07.06.2013
monica
*.residential.rdsnet.ro

franciza sustine dezvoltarea oraselor mari si mici!!!! f frumos!!!

18.07.2013
MIANA
*.230.193.34

Frumoase locatii alese pentruConsiliul Mondial de Franciza...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank