Pe forum despre articolul: Carmolimp a deschis al doilea restaurant din Brașov

25.05.2013
INA
*.residential.rdsnet.ro

Intr-un loc cu rezonanta istorica care atrage un numar mare de turisti profitul este asigurat t

26.05.2013
Iulian
*.residential.rdsnet.ro

Centrul istoric al Brasovului este unul dintra cele mai frumoase atractii turistice din tara,alaturi de multe altele pe care nu stim sa le popularizam dar cine stie sa nu ne grabim cu aprecierile

31.05.2013
DIANA
*.residential.rdsnet.ro

Centrul istoric al Brasovului..un loc care va aduce sigur profit..

31.07.2013
Cetateanul turmentat
*.230.193.34

Suntem printe fruntasi la consumul de bere,in lipsa de altceva este bine si asa...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank