Pe forum despre articolul: Franciza bancară-metoda prin care poți să-ți deschizi propria bancă

27.05.2013
cheap prom dresses
*.sz.js.dynamic.163data.com.cn

Hahahahahahaha, this politics connected YouTube video clip is genuinely so comical, I loved it. many thanks designed for sharing this. cheap prom dresses http://www.iodress.com

27.05.2013
maria
*.residential.rdsnet.ro

mi-ar placea si mie sa-mi deschid propria banca dar..mi se pare destul de greu..

08.06.2013
gica
*.residential.rdsnet.ro

poate o sa apelez in viitor la o franciza dar nu ca sa-mi deschid o banca...ci o piscina privata...

08.06.2013
gabryelo1
*.residential.rdsnet.ro

daca aparea mai repede acest tip de franciza era bine si pentru Gigi Becali....ca tot isi dorea el o banca...dar acum....e prea tarziu!

23.07.2013
STELISTUL
*.230.193.34

O sa deschida D Becali o banca pentru saraci cu cele mai  mici dobanzi,mi-a spus mie Radoi...Da-le DOAMNE sanatate,iar pentru D GIGI o amnistiere cat mai grabnica...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank