Forum Despre articol: Magazine la tot pasul 91

MARA 28.05.2013 *.5-13-86-178.residential.rdsnet.ro

Germanii investesc in infrastructura dar la ei in tara la noi deschid magazine sa-si vanda produsele,suntem piata de desfacere

30.05.2013 *.5-13-86-178.residential.rdsnet.ro

Au deschis magazine la noi,adica au venit ei la noi sa nu mai mergem noi la ei.Este bine si asa pentru ca poate mai raman,si ma duce gandul la un proverb pe care l-am adaptat  \"daca nu ai un neamt sa-l cumperi...\"

gica 31.05.2013 *.5-13-92-144.residential.rdsnet.ro

succes nemtilor in continuare!!!daca noi nu suntem in stare!!!

NARCISA 01.08.2013 *.193.230.193.34

Tocmai m-am intors de la o farmacie si au niste preturi...sunt aprovizionate cu cele mai slabe medicamente in substanta activa dar la vind la suprapret profitand de suferintele oamenilor,mi se pare diabolic

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.