Forum Despre articol: Motto-ul unei francize: Toți pentru unul, unul pentru toți 123

MIA 28.05.2013 *.5-13-86-178.residential.rdsnet.ro

Motto -ul unei francize in zilele noastre, era deviza celor trei muschetari daca nu ma insel

gabryelo1 29.05.2013 *.5-13-89-253.residential.rdsnet.ro

In cazul acestui tip de afacere, motto-ul acesta i se potriveste ca o manusa!

 Felicitari ptr comparatie!

DIANA 31.05.2013 *.5-13-92-144.residential.rdsnet.ro

mottoul e super!!de articol nu mai zic!!bine redactat si la subiect

domenii diverse | 28.05.2013

Motto-ul unei francize: Toți pentru unul, unul pentru toți

La nivel european, Euromaster deține peste 2.000 de centre de service, inclusiv centre deschise în sistem de franciză. Ce informații ne puteți oferi despre sistemul de franciză Euromaster? Rețeaua Euromaster a apărut în anul 1992, având ca acționar majoritar compania Michelin. Ideea de a deschide această franciză a venit și pentru a le oferi suport partenerilor deja existenți, pentru că rețeaua Michelin derulează un program de parteneriat. Franciza a fost văzută ca o trecere de la un program de parteneriat către ceva mai bun. Astfel, în anul 2008 a fost dat startul programului de franciză, care s-a extins în 13 dintre cele 17 țări în care suntem prezenți. În România, programul de franciză Euromaster a fost lansat în 2011. Avem o metodă care, din punctul meu de vedere, ar trebui să existe la toți francizorii. Înainte să începem programul de dezvoltare al francizei am testat acest concept prin doi piloți, cu două modele de business, în două zone diferite: București și Bistrița. Un model a fost axat pe business-ul pentru autoturisme, celălalt pentru camioane și vehicule industriale. După ce am avut rezultate și ne-am dat seama că modelul este funcțional și în România, am început dezvoltarea rețelei.

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.