Pe forum despre articolul: Sprijin recunoscut oficial

09.09.2013
MIA
*.230.193.34

Daca vor deschide pe teritoriul Romaniei un centru de infrumusetare s-a zis cu sprijinul si ajutorul in mentiinerea pe piata ...nu se poarta asa ceva pe meleagurile mioritice...

12.09.2013
IULIAN
*.230.193.34

Concurenta nu mai are loc...numai sprijin, colaborare...frumusete si iar frumusete  care este din plin...

13.09.2013
DIANA
*.residential.rdsnet.ro

frumusetea e din plin....dar trebuie mentinuta ,intretinuta...vorba ceea:frumusetea -i trecatoare!!

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank