Pe forum despre articolul: PROFIT system NU colaborează cu ThinkBig International!

05.06.2013
AVOCATUL POPORULUI
*.residential.rdsnet.ro

Traim in Romania...si se fura tot ...sunt sigura ca se va rezolva intr-un fel bine ar fi amiabil...Suntem alaturi de adevaratul autor al interviurilor si articolelor si daca are nevoie de ajutor sa ne contacteze

05.06.2013
MARA
*.residential.rdsnet.ro

Sunt alaturi de tanara dar inimoasa jurnalista,adevarata autoare ,a articolelor care ne -a incantat si ne incanta zilnic  cu informatii utile si bine documentate si ii rugam pe cei care s-au folosit de articolele ei sa fie gentilmeni si sa-i recunoasca munca.

07.06.2013
maria diana
*.residential.rdsnet.ro

F urat pt unii ca nu apreciaza munca unui redactor si dau copy-paste pe cei intereseaza!!rusine!!

 

19.07.2013
MIA
*.230.193.34

Au mai continut colaborarea \"fortata\" sa o numim mai elegant?

19.07.2013
Redactor Franchising.info.ro
*.b.astral.ro

Dupa indelungi solicitari au inlaturat materialele furate. Oricum, urata experienta! Speram sa nu se mai repete!

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank