Pe forum despre articolul: Săptămâni românești- un succes pentru McDonald’s

08.06.2013
RARES
*.residential.rdsnet.ro

Tot ce este cu specific romanesc este exceptional ,asta ar trebui sa stie tot mapamondul...

08.06.2013
gica
*.residential.rdsnet.ro

 sandvişul cu porc şi sos de hrean , mcmicii normal ca-ti ploua in gura numai cat auzi...cum sa nu fie un succes/?

23.07.2013
IOANA
*.230.193.34

Sunt nemaipomenite sandvisurile McMici pentru cucoane si DubluMcMici pentru domni...imi...poti sa nu spui imi...daca nu esti pregatit

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank