Pe forum despre articolul: Franciza Carrefour se mărește cu trei unități

13.06.2013
ELY
*.residential.rdsnet.ro

Ori de cate ori merg intr-un magazin Kaufland sunt impresionata de aglomeratie dar nu renunt pentru ca aici gasesc aproape tot ce am nevoie si o mare divertsitate de sortimente

19.06.2013
Rares
*.rdsnet.ro

Si in vreme de criza se consuma poate mai rational dar nu putem trai fara cele necesare vietii...

19.06.2013
Rares
*.rdsnet.ro

Si in vreme de criza se consuma poate mai rational dar nu putem trai fara cele necesare vietii...

05.07.2013
IONUT
*.230.193.34

Rares iti plac repetitiile...

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank